filtre de apa
Ce e ulcerul gastric ?
    Ulcerul gastric (Ulcus gastrica) e un defect local al mucoasei stomacului.

    In unele cazuri ulcerul gastric patrunde si in submucoasa stomacului. Ulcerul gastric arata ca si un mic crater in peretele interior al stomacului. Acest defect al stomacului apare in urma actiunii bilei, pepsinei si acidului clorhidric din stomac.

    Ulcerul gastric rareori depaseste diametrul de 1 cm. In locul unde a aparut ulcerul gastric cu timpul apar disfunctii trofice ale mucoasei stomacului. Tratamentul ulcerului gastric duce la cicatrizarea ulcerului, spre deosebire de cazurile eroziunilor gastrice.

    Ulcerul gastric se caracterizeaza prin perioade de acutizare (de obicei toamna si primavara) ce se alterneaza cu perioade de remisie in care simptomele ulcerului gastric nu se manifesta.

    Simptomele ulcerului gastric depind de varsta persoanei cu ulcer. Durerile dupa mancare in regiunea epigastrala (un pic mai jos de plexul solar) e unul din simptomele clasice ale ulcerului gastric.

    Persoanele cu ulcer gastric deseori au reflux gastric, gaze pe gura (ragaituri) cu gust acid, senzatie de arsura la stomac si/sau senzatie de greata dupa mancare, ce deseori culmineaza cu vomitarea hranei consumate. Scaderea masei corporale e la fel un simptom specific ulcerului gastric.


Tratamentul pentru ulcer gastric
    Propunem un tratamentul pentru ulcer gastric ce regenereaza mucoasa gastrica si restabileste functiile normale ale stomacului. Tratamentul nu contine antibiotice, antiinflamatoare, steroizi si alte substante farmaceutice. Efectele tratamentului se fac simtite din prima zi de aplicare.
   
    Pentru a afla mai multe detalii in privinta tratamentului, folositi formularul de contact din partea de sus a paginii.
Tratament pentru ulcer gastric


tratament naturist pentru ulcer gastric. Tratament medicamentos pentru ulcer la stomac.
water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2012 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.

film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.