filtre de apa
Ce e ulcerul duodenal ?
    Ulcerul duodenal (Ulcus duodeni) e un defect local al mucoasei duodenului.

    Se considera ca principala cauza a ulcerului duodenal e bacteria Helicobacter Pylori. Aceasta afirmatie insa trezeste multe semne de intrebare deoarece 80% din populatie are aceasta bacterie in stomac sau duoden, insa doar 8-10% ajung sa aiba ulcer duodenal sau ulcer gastric.

    Ulcerul duodenal poate aparea din cauza unei alimentatii incorecte si dezordonate. Fumatul si utilizarea bauturilor alcoolice, mai ales spirtoase, pot cauza si acutiza ulcerul duodenal. Stresul e un alt factor ce poate contribui la formarea ulcerului gastric.

    Tratamentele medicamentoase de lunga durata cu preparate antiiflamatorii nesteroidiene, pentru diferse afectiuni, sunt si ele o cauza posibila a aparitiei ulcerului duodenal. Aspirina, ibuprofenul, diclofenacul, etc care sunt folosite in cazul artritelor, durerilor musculare si nu numai, actioneaza distructiv asupra mucoasei gastrice si duodenale, mai ales daca sunt luate necontrolat.

    Durerile in partea superioara a abdomenului, un pic mai jos de cutia toracica e un simptom specific ulcerului gastric. Durerile apar atunci cand apare si senzatia de foame si trec imediat dupa mancare. Durerile cauzate de ulcerul duodenal pot fi foarte puternice, chiar intepatoare. Acestea se pot alterna cu dureri de intensitate mai mica dar persistente. Durerile din cauza ulcerului duodenal pot fi resimtite in zona inimii si in zona spatelui la nivelul diafragmei.

    Deseori, persoanele ce au ulcer duodenal, au senzatia de foame la putin timp dupa mancare. Balonarile, senzatiile de greata, gazele pe gura (ragaiturile, eructatiile) frecvente, meteorismul la fel sunt un simptome specifice ulcerului duodenal.


Tratamentul pentru ulcer duodenal
    Tratamentul pentru ulcer duodenal nu contine substante sintetice si antibiotice si exclude maximal orice efect secundar negativ. Tratamentul pentru ulcer duodenal nu interactioneaza cu alte tratamente si medicamente. Tratamentul pentru ulcer duodenal e usor de urmat si nu necesita intreruperea activitatilor cotidiene.

    Efectele tratamentului pentru ulcer duodenal sunt pe termen lung si se fac simtite din prima zi de aplicare.

    Pentru detalii suplimentare referitor la tratamentul pentru ulcer duodenal contactati-ne folosind formularul de contact din partea de sus a paginii.


Tratament pentru ulcer duodenal

tratament naturist pentru ulcer duodenal. tratament medicamentos pentru ulcer duodenal.
water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2012 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.

film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.