filtre de apa
Ce e acnea ?
    Acnea e un termen ce descrie o serie de afectiuni de piele ce cuprinde in sine punctele negre, punctele albe, cosuri, chisturi, noduri, etc. Acneea e o inflamare a porilor pielii.

    Cauzele aparitiei acneei sunt multiple. Una din acestea e predispozitia genetica. Daca parintii au avut probleme de ten gen acnee atunci si copii lor sunt susceptibili la acnee. O alta cauza a aparitiei acneei e activitatea hormonala. La femei ciclul menstrual lunar provoaca fluctuatii hormonale, acestea la randul lor provocand acneea. La adolescenti si tineri (varsta 10-18 ani) accelerarea hormonala la fel provoaca acnee.  Cresterea nivelului de hormoni din sange provoaca o transpiratie mai abundenta plus hipersecretia glandelor sebacee.

    Stresul e o alta cauza pentru aparitia acneei. Acumularea de piele moarta sau o igiena necorespunzatoare a pielii fetei predispune la aparitia acneei. Bacteriile de pe suprafata pielii care se "adapostesc" in pori provoaca o reactie alergica a pielii. Propionbacterium acnes e una din bacteriile raspunzatoare de aparitia acneei. Iritarea pielii, micile leziuni pot duce la apritia acneei sau la agravarea acesteia. Steroizii anabolici pe baza de testosteron sau derivati ai testosteronului pot dezechilibra balanta hormonala interioara ceea ce la randul sau inevitabil poate duce la aparitia acneei.

    Din cauzele neorganice ce provoaca acneea sunt medicamentele ce contin Iod, Clor, Brom si Litiu, mai ales daca sunt folosite excesiv sau incorect. Pe langa acestea Barbituratele si androgenii sunt la fel resposabile pentru aparitia acneei. Substantele de uz casnic si nu numai ce contin clor pot cauza acnee la orice varsta.

    O alimentare nesanatoasa ce contine multa cafea, alcool, dulciuri, alimente grase (mai ales grasimi saturate) pot provoca acnee mai ales cand alimentele mentionate sunt folosite in exces. Fumatul e o alta deprindere care slabeste sanatate pielii si provoaca acneea.


Tratamentul pentru acnee
    Tratamentul pentru acnee pe care il oferim nu contine substante sintetice / medicamente si antibiotice sau creme cu antibiotice. Tratamentul pentru acnee nu intra in reactie cu alte tratamente si nu provoaca efecte adverse. Efectul tratamentului pentru acnee se face vizibil din ziua a 2-a de aplicare. Tratamentul pentru acnee e usor de aplicat si nu cere mult timp.

    Pentru informatii suplimentare in privinta tratamentului pentru acnee, folositi formularul de contact din partea de sus a paginii.


Tratament pentru acnee

tratament naturist pentru acnee. unguent pentru tratarea acneei.
water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2012 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.

film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.