filtre de apa
Ce sunt hemoroizii ?
    Hemoroizii sunt considerati pe nedrept o boala "rusinoasa". Pe timpuri hemoroizii erau considerata "boala imparateasca" datorita faptului ca hemoroizii apar la cei care isi petrec mult timp sezand pe scaun. Omul modern petrece mult timp asezat. Cei care stau mai toata ziua asezati in fata calculatorului au sanse "foarte bune" de a fi nevoiti sa se adreseze pentru un tratament pentru hemoroizi.

Se deosebesc 4 faze de dezvoltare a hemoroizilor :

1. In prima faza apar mancarimile, senzatiile neplacute in regiunea anusului, mici sau scurte scurgeri de sange din orificiul anal. Nodurile hemoroidale care sunt inflamate se gasesc in interiorul organismului din motiv ca nu au atins o asemenea marime ca sa iasa in afara.
2. In faza a doua de dezvoltare a hemoroizilor nodulii hemoroidali inflamati pot iesi in afara orificiului anal, mai ales in procesul defecarii dupa care se intorc inapoi.
3. In faza a 3-a nodulii hemoroidali ies in afara nu numai in procesul defecarii dar si atunci cand se face efort fizic cu greutati mari. La aceasta etapa hemoroizii nu mai revin "la locul lor" decat daca nu sunt asistati manual.
4. In faza a 4-a de afectiune hemoroidala se formeaza tromboza (oprirea sangelui in nodulii hemoroidali). Aceasta cauzeaza dureri puternice si ingreuneaza defecarea. Nodulii limfatici cresc in marime si daca nu se gaseste nici un tratament pentru hemoroizi care sa controleze evolutia hemoroizilor in faza a 4-a atunci se recurge la tratamentul chirurgical al hemoroizilor.


Tratamentul pentru hemoroizi interni, hemoroizi externi, fisuri anale si sangerari
    Tratamentul pentru hemoroizi pe care il oferim nu necesita examen proctologic. Tratamentul pentru hemoroizi nu contine hormoni, steroizi sau alte substante farmaceutice. Efectele tratamentului pentru hemoroizi se fac simtite din primele 5 minute de aplicare a tratamentului. Tratamentul nu e contraindicate pentru gravide si mamicile care alapteaza.

    Pentru informatii suplimentare referitor la tratamentul pentru hemoroizi, contactati-ne folosind formularul de contact din partea de sus a paginii.
Tratament pentru hemoroizi
water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2012 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.

film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.