filtre de apa
Ce e gastrita ?
    Gastrita e inflamarea mucoasei gastrice (mucoasei stomacului)

    In dependenta de aciditatea sucurilor gastrice gastrita e de 2 feluri : hiperacida (aciditate marita a sucurilor gastrice) si hipoacida (aciditate scazuta a sucurilor gastrice).

    Gastrita acuta daca nu e tratata bine trece in gastrita cronica. Gastrita cronica e mai slaba in intensitate ca si gastrita acuta, dar se manifesta cu regularitate mai ales in anotimpurile de tranzitie : toamna si primavara.

    Gastrita acuta se manifesta printr-o greutate la nivelul stomacului. La fel sunt posibile senzatii de greata ce pot provoca voma. Simptomele gastritei acute pot disparea peste 1-2 zile chiar si fara tratament.

    Scaderea poftei de mancare, gust neplacut in gura, ragaituri frecvente, senzatia de greata chiar si voma sunt simpromele gastritei cronice. Refluxul gastric, senzatia de greutate un pic mai jos de plexul solar dupa mancare la fel indica prezenta gastritei cronice.


Tratamentul pentru gastrita
    Tratamentul pentru gastrita pe care il efectuam nu contine substante farmaceutice, antibiotice, steroizi, antiinflamatoare ne-steroidiene, etc. Un astfel de tratament exclude din start efectele negative specifice substantelor mentionate mai sus. Efectele se fac simtite din prima zi de aplicare a tratamentului.
       
        Pentru mai multe detalii folositi formularul de contact din partea de sus a paginii.

Tratament pentru gastrita


tratament naturist pentru gastrita / tratament non-medicamentos pentru gastrita
water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2012 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.

film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.