filtre de apa
    APA DE ROBINET  - structura apei de robinet e distrusa complet si nu se observa nici o ordine la nivel de cluster si microcluster

   O apa cu structura deformata daca e consumata pe perioade lungi de timp actioneaza nefavorabil asupra calitatii sanatatii. Treptat dar sigur o astfel de apa duce la una din urmatoarele probleme de sanatate : scaderea imunitatii, raceala, gripa, dureri de cap, dureri de spate, dureri la nivelul incheieturilor, oboseala cronica, lipsa de energie, capacitate scazuta de lucru, irascibilitate sporita, slabirea sistemului nervos, miros urat din gura, slabirea igienei cavitatii bucale, matreata, fire de par subtiri, dereglarea ciclului menstrual, tensiunea marita / tensiunea scazuta, diabetul zaharat, hemoroizii, fisurile anale, refluxul gastric, acnea, insuficienta renala, bolile de inima, ficat,  pancreas, vezica biliara, intestine, rinichi, prostata, etc, etc, etc

   Orice tratament, naturist sau nenaturist, e mai putin eficient sau poate fi chiar absolut ineficient daca se utilizeaza apa cu structura distrusa.
apa vie GAV : structura apei de robinet filtrata prin filtrul de apa GAV
    APA VIE GAV sau apa filtrata cu Generatorul de Apa Vie are o structura perfecta, mai ales daca se compara cu structura apei inainte de filtru.
   
    Organismul uman fiind compus in proportie de 60-80% din apa, asimileaza mult mai repede si mai usor o apa structurata cu Generatorul de Apa Vie. Primul semn ca apa energizata cu GAV e folositoare pentru sanatate e ca potoleste setea mult mai repede decat apa obisnuita.

    Apa structurata cu Generatorul de Apa Vie actioneaza benefic daca e aplicata in tratamentele pentru tensiune arteriala marita, tensiune arteriala scazuta, ficat, pancreas, stomac, duoden, hemoroizi, constipatie, diaree, diabet zaharat, adenom de prostata, matreata, acnee, micoza si psoriasis.

    Apa vie GAV (apa filtrata cu GAV) imbunatateste elasticitatea pielii, igiena cavitatii bucale, intareste sanatatea parului, sanatatea gingiilor si sanatatea unghiilor.
   
    Un Generator de Apa Vie poate fi utilizat cu succes pentru imbunatatirea tratamentelor pentru dureri de spate, dureri de cap, stari de slabiciune, dureri de dinti, intoxicatii alcoolice sau alimentare, crize de sanatate, insomnii, pietre la rinichi, febra musculara, vanatai, cicatrizare rani, intinderi si fracturi.

    Apa vie GAV actioneaza benefic asupra calitatii somnului atat al copiilor cat si maturilor. Cu apa vie GAV copii isi  dezvolta mai armonios calitatile fizice, intelectuale si emotionale.
Structura apei : apa de robinet filtrata prin Generatorul de Apa Vie

Distribuirea uniforma a culorilor indica o structura uniforma cat si o distribuire uniforma a energiei vitale in apa. Apa vie GAV fiind o apa structurata nu induce distorsiune la nivelul comunicarii celulare. O apa buna, filtrata cu Generatorul de Apa Vie stimuleaza comunicarea celulara sanatoasa. Imbunatatirea comunicarii celulare imbunatateste sanatatea de ansamblu a organismului uman si induce starea de bine. Aceasta structura a apei imbunatateste calitatea comunicarii celulare de 3 - 7 ori !
structura apei de robinet inainte de a fi filtrata prin filtul GAV
Structura apei : apa de robinet inainte de a fi filtrata cu Generatorul de Apa Vie

Distributia neuniforma a culorilor arata atat o deformare de structura cat si de energie vitala a apei. Distorsiunile structurale si energetice specifice apei de robinet actioneaza degenerativ asupra comunicarii intercelulare. Actionand distructiv asupra comunicarii celulare sanatoase, o apa cu o astfel de structura actioneaza nefavorabil asupra sanatatii de ansamblu si starii de bine.
Fotografia spectrala a structurii apei inainte si dupa filtrul de apa GAV
Structura apei : apa de robinet si apa de robinet filtrata cu GAV

Diferenta de structura a apei dupa ce e filtrata cu filtrul de apa GAV.
structura apei inainte de a fi filtrata cu filtru de apa GAV
structura apei dupa ce a fost filtrata cu filtru de apa GAV
water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2012 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.

film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.