filtre de apa
Productivitatea Generatorului de Apa Vie
    Generatorul de Apa Vie e recomandat pentru tevile de diametru 1/2" (teava standart prin care vine apa in apartament la baie si bucatarie).
    In regim de exploatare optimal un filtru GAV imbunatateste de la 60 pana la 350 litri de apa pe ora.


Constructia Generatorului de Apa Vie de 3/4"
    Ca si constructie Generatorul de Apa Vie e foarte rezistent la presiune mecanica. Capsula filtrului GAV e facuta din aliaj special foarte rezistenta la presiuni inalte. Chiar daca un autocar trece peste un GAV, acesta din urma ramane doar cu cateva zgarieturi fiind in stare perfecta de functionare.

    Nano magnetii, ce stau la baza functionarii Generatorului de Apa Vie, sunt fabricati din aliaj Neodimium-Fier-Bor. Nanomagnetii sunt amplasati dupa unghiuri strict determinate. Nanomagnetii sunt de marimi ce variaza intre 100 si 150 nanometri.


Parametrii tehnici ai unui Generator de Apa Vie :
  • Capsula : Inox Aliaj Special
  • Invelis : Crom-Vanadium
  • Placile redresoare : Neodimium, Fier, Bor / Aliaj Special
  • Rezolotia de actiune : 0,001 nm (nanometri)
  • Presiunea maxima: 10 bar
  • Temperatura de lucru: 4 - 95 grade Celsius ;
  • Conectare : 20 mm (3/4")
  • Durata de functionare optimala : 5-9 de ani
  • Raza maxima de actiune a filtrului : 12 - 15 metri  (lungimea tevii de la locul instalarii GAV pana la cel mai indepartat robinet / punct de folosire a apei). Raza recomandata e 9 metri.
  • Forma de prezentare : cilindru metalic lucios / "cromat" de Lungime = 55 mm si Diametru exterior =30 mm;


Principiul de functionare a Generatorului de Apa Vie

    Generatorul de Apa Vie e un filtru de apa ce actioneaza pe principiul revitalizarii apei. GAV imbina in sine cunostintele vechi de mii de ani si cele mai noi tehnologii.

    Geometria speciala a amplasarii nanomagnetilor in interiorul Generatorului de Apa Vie, creaza un camp magnetic triplu spiralat ce face ca apa filtrata sa fie structurata si energizata. Datorita Generatorului de Apa Vie memoria apei e reimprospatata si proprietatile antibacteriale / antimicrobiale ale apei sunt imbunatatite. Creste nivelul de oxigen natural dizolvat in apa filtrata. Tratamentele naturiste (cat si nenaturiste) sunt mai eficiente cu apa vie GAV.

   Apa imbunatatita cu Generatorul de Apa Vie :
(1) se structureaza
(2) se energizeaza
(3) cristalul apei ia forma fulgului de zapada (cristal hexagonal) - apa vie GAV  are gust de apa de gheata.
(4) apa isi recapata proprietatea de a se autocurati. Mirosurile si gusturile specifice (ex: clor) devin mult mai .

(5) Apa filtrata cu Generatorul de Apa Vie ofera o gama larga de avantaje pentru sanatate si intretinerea casei (click aici)

    Un filtru de apa GAV ofera prioritar avantajele nanotehnologiei. Filtrul de apa GAV : nu foloseste energie electrica, nu foloseste substante chimice, nu are piese mecanice ce se pot uza si deteriora in timp, nu are cartuse de schimb specifice altor tipuri de filtre de apa (osmoza inversa, filtre multistadice), nu necesita cheltuieli de intretinere suplimentare.

    Ca si consecinta costul de intretinere al unui filtru de apa GAV e foarte mic, mai ales in comparatie cu alte filtre de apa casnice. Costul adaugat al unui litru de apa filtrata cu Generatorul de Apa Vie e foarte mic - sub 0.0001 euro/litru.
Functionarea si instalarea Generatorului de Apa Vie
filtru de apa GAV instalat : foto marita
filtru de apa GAV instalat dupa apometru
STANGA: Generator de Apa Vie montat dupa apometru la ~30 centimetri. Diametrul tevii 1/2". S-au folosit 2 adaptoare de la 1/2" spre 3/4".  CENTRU: Generator de Apa Vie prim plan. DREAPTA: Generator de Apa Vie montat pe teava de 1/2" cu trecere spre 3/4".

Generatorul de Apa Vie poate fi folosit si in mod portabil, montat pe o palnie facuta dintr-o sticla de plastic PET de 0,5 sau 1,5 ; 2 litri. Se taie doar fundul sticlei si palnia e gata. GAV  se insurubeaza exact pe gura sticlei.
filtru de apa GAV
filtru de apa GAV instalat la masina de spalat
water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2011 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.

film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.