filtre de apa
Testarea Generatorului de Apa Vie
filtru GAV la INTRARE dupa testare
filtru de apa GAV la IESIRE dupa testare
filtru de apa GAV in timpul testarii
filtru de apa nou iesire
filtru de apa nou intrare
INTRARE

IESIRE

Picatura de apa la punctul de INTRARE
Picatura de apa la punctul de IESIRE
dupa folosire
INTRARE
in acest punct apa inca nu e energizata, structurata si neutralizata informational   Un filtru de apa GAV asa arata la INTRARE dupa 5 ani de utilizare pentru filtrarea unei ape cu continut ridicat de rugina si mal.

    La fel cum s-au acumulat aceste impuritati la INTRAREA filtrului de apa GAV (unde apa inca nu e imbunatatita) se formeaza si calculii biliari, calculii renali, depunerile de grasimi (depuneri de colesterol) in vasele sanguine,  acumularile fecale nocive in intestine si alte acumulari care au efect degenerativ asupra sanatatii.

    Aceste acumulari in interiorul organismului uman impiedica o dezvoltare sanatoasa in cazul copiilor si duc la boli degenerative timpurii in cazul celor maturi.
dupa folosire
IESIRE
aici apa e deja structurata, energizata, neutralizata informational si cu calitati antibacteriale / antimicrobiale sporite    Asa arata un filtru de apa GAV la IESIRE, dupa 5 ani de utilizare pentru filtrarea apei cu continut ridicat de mal si rugina. In ciuda continutului ridicat de impuritati, iesirea filtrului de apa GAV prezinta o stare de curatenie net superioara intrarii filtrului.

    O persoana ce foloseste o apa filtrata prin filtru GAV la fel beneficiaza de aceasta stare de curatenie atat la nivel celular cat si la nivel in intregului organism uman ce foloseste acest tip de apa. Starea de curatenie a apei filtrate cu GAV se transmite de la nivel celular pana la nivel de organ : cavitate bucala, stomac, ficat, pancreas, intestin subtire, intestin gros, hemoroizi, inima, plamani, piele, par, etc.

    Folosind apa filtrata prin GAV se imbunatateste atat detoxifierea organismului cat si imbunatatirea starii generale de sanatate.
living water flow
living water flow
living water flow
living water flow
living water flow
Generatorul de Apa Vie in timpul testarii

*    Impuritatile ce se acumuleaza la INTRAREA filtrului de apa GAV (Generatorului de Apa Vie) sunt lavabile cu solutii anti-calcar / anti-rugina. Cu cat apa care trece prin filtrul GAV contine mai putina rugina cu atat acest filtru de apa o sa va serveasca fara batai de cap suplimentare. Daca in apa Dvs continutul de rugina e ridicat, recomandam instalarea unui filtru de apa cu cartus de bumbac sau polipropilena in amonte de filtrul GAV (inainte de Generatorul de Apa Vie, relativ la sensul de curgere a apei) .
water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2012 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.Directia de curgere a apei prin Generatorul de Apa Vie e de la stanga la dreaptaTestarea se va face cu o apa plina de impuritati (mal, rugina). Aceasta apa e cu mult sub calitatea apei de robinet ce corespunde standardelor.
film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.