filtre de apa
Cum trebuie sa fie o apa buna pentru sanatate ?
    1: Apa microbiologic pura, sau o apa filtrata de bacterii si microorganisme (care in mod normal, intr-o cantitate acceptabila, se gasesc in orice tip de apa, in afara de apa distilata) pe termen mediu si lung scade capacitatea naturala de adaptare a organismului la schimbarile microbiologice din mediul inconjurator. Apa microbiologic pura, pe termen lung scade scade adaptabilitatea sistemului imunitar al organismului uman.
 
    2: Apa pura sau apa distilata scade aportul necesar zilnic de minerale catre organismul uman (Fier, Magneziu, Calciu, Zinc, Iod, etc). Aceste minerale sunt vitale pentru intretinerea sanatatii zi de zi.

    3: Daca aveti suspiciune ca in apa pe care o beti e prezenta Giardia Lamblia sau alte microorganisme din aceasta categorie aduceti apa pana la punctul de fierbere si o fierbeti 5 minute. Exista cartuse pentru filtre de apa ce opresc trecerea microorganismelor de Giardia Lamblia. Cel mai recomandat e fierberea apei sau utilizarea unui filtru de apa cu raze UV. Clasficarea simptomelor care se asociaza chiar si infestarii cu Giardia sunt foarte neclare. In cele mai multe cazuri aceste simptome pot fi asociate cu zeci de alti factori care nu au nici o legatura cu microbul Giardia Lamblia. Riscul microbiologic e mult mai mare daca se mananca cu mainile nespalate.

    4: Nu se recomanda consumarea indelungata a apei minerale ce are mineralizarea mai mare de 1,5 gram/litru.

    5: In majoritatea localitatilor mineralizarea apei de robinet e sub 0,4 gram/litru, principalele minerale fiind saruri de calciu si magneziu care formeaza depunerile de calcar pe elementele de incalzire si in tevi.
   
    6: Cu cat apa e mai proaspata cu atat are mai multa energie naturala in ea. Apa imbuteliata si apa de robinet de obicei au nivele foarte joase a energiei vitale. Energia naturala a apei este cea care face ca apa sa fie mai folositoare pentru sanatate. Daca apa e filtrata de microorganisme si impuritati aceasta nu inseamna ca e energetic superioara apei ce nu a fost filtrata. In multe cazuri dupa filtrare apa are un nivel mai scazut de energie naturala.
   
    7: Cea mai buna apa are :
        (a) mineralizarea apei ~ 0,3-1,2gram/litru ;
        (b) e proaspata (de la izvor sau fantana);
        (c) are forma cristalului de apa asemanatoare cu a fulgului de zapada ;
        (d) e structurata ;
        (e) e energizata ;
   
    .8. IN CAZ DE EPIDEMIE apa se recomanda a fi fiarta timp de 5 minute.

water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2012 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.
film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.