filtre de apa
   Apa are cea mai buna memorie din toate substantele de pe pamint si e materia cosmica fara de care viata nu poate exista.
       
        Orice substanta de pe pamant are memorie. De exemplu metalul sau plasticul tot au memorie : ele memorizeaza forma care i-a fost imprimata. Memoria substantelor e un lucru atat de banal si in acelasi timp atat de vital incat putin cine ii va acorda atentia. In diferite domenii stiintifice memoria materiei e denumita : "structura moleculara", "stare de agregare" si alte cuvinte care "despica parul in patru" si sunt folosite cu mult artistism in mediile stiintifice.

            Memoria apei e de mii de ori mai "bogata" decat memoria metalului. Apa preia in timp foarte scurt gustul, mirosul, culoarea si alti parametri ai substantei. Daca apa e turnata in sticla, atunci apa ia forma sticlei. Daca apa e turnata in farfurie, atunci apa ia forma farfuriei. Apa stie sa se curete singura : folosindu-se de gravitatie trece prin roci si scapa de impuritati, folosindu-se de caldura se evapora si dupa aceea folosindu-se de rece se condenseaza si cade sub forma de ploaie. Folosindu-se de inghet apa se curata prin inghetare si dezghetare. Iara-si folosindu-se de forta gravitatiei apa precipiteaza impuritatile. Absolut nici o substanta pe pamant nu e atat de adaptabila, inteleapta si "buna la inima" ca si apa. Apa e moale dar roade piatra. Daca in aer nu ar fi umiditate aerul ar fi imosibil de respirat. In acest sens, dovada clara pentru orisicine e umidificatorul de aer. Umidificatorul de aer nu ar fi aparut ca si produs daca pe piata nu era cerere pentru umidificarea aerului.

    Copacii au inima care sa le pompeze fluidele vitale ? NU. Dar apa ajunge pana in varful celei mai indepartate frunze de la pamant invingand forta necrutatoare a gravitatiei.

    De ce copacii iarna nu ingheata ? Datorita apei. CUUUUM ? Datorita efectului capilar al apei si energiei geotermale. Apa daruie viata si nu cere nimic in loc. Apa ESTE doar datorita placerii sale divine de a darui viata. Miscandu-se dupa un anumit ritm, tempou, parca urmand o melodie neauzita apa daruie viata. Viata inseamna miscare. Apa care nu se misca se impute. Totusi, ingeniozitatea divina a apei o face sa se miste in continuare : ea se evapora. Apa la fel are miscare in interiorul ei : miscarea Brown sau miscarea Browniana.

        Apa fiarta si apa cruda sunt aceleasi substante ? Absolut deloc. Incercati sa udati florile cu apa fiarta (racita la temperatura camerei bineinteles) ... florile in scurt timp se vor ofili. Apa a memorizat puterea arzatoare a focului. Apa practic arde florile. Incercati sa tineti pestii vii intr-un acvarium cu apa fiarta (racita la temperatura camerei iarasi).  Mai bine nu incercati, ca au incercat altii si cu "success" au constatat ca pestii nu se simt prea bine in apa fiarta, mor in cateva ore. Apa fiarta e apa fara oxigen natural in ea si pestii nu au ce respira.

        Chimia moderna zice ca formula apei e H20 si asta explica toate proprietatile apei. Sunt mii de compusi chimici cu 2 elemente chimice in ele, compusi de clor : NaCl, AgCl, etc, etc, etc, etc, etc si ar fi o prostie sa incercam sa le comparam cu apa. In acelasi timp chimia zice de structura moleculara. De exemplu : diamantul, grafitul si carbunele au aceeasi formula C (carbon). Structura lor moleculara diferita le de proprietati de rezistenta total diferite. Cu alte cuvinte memoria carbonului e diferita la cele trei substante si e unanim recunoscut. In privinta apei insa, chimia moderna nu prea are cercetari cosistente.
       
        Toate substantele de pe pamant atunci cand sunt racite se contracta. Apa, atunci cand ingheata se dilata. Daca apa nu ar avea aceasta proprietate inteleapta atunci lacurile si raurile ar ingheta nu de sus in jos ci de jos in sus. Aceasta schimbare ar fi mortala pentru toate vietatile din bazinele de apa ! De ce ? Inchipuiti-va ca fundul lacului sau raului se acopera cu gheata iar de asupra e apa. Planctonul ingheata pestele nu are cu ce se hrani si toate vietatile mor timp de o iarna. Aceasta anomalie a apei, de a se dilata atunci cand temperatura apei e mai joasa de zero grade, e din nou "Interventia Divina" salvatoare pentru viata de pe Terra.

        Cea mai buna apa plata, minerala sau oricare ar fi ea, e apa care transmite cel mai bine energia vitala organismului uman. Rafturile magazinelor sunt pline de butelii si sticle PET cu apa buna pentru baut. Dar care din ele e cea mai buna apa ? Cum din cateva tipuri de apa buna sa de dermini apa cea mai buna ? Exista o metoda simpla "veche de cand lumea" : apa cea mai buna e apa care potoleste cel mai bine setea. Cu cat apa potoleste mai bine setea cu atat ea e mai folositoare pentru sanatate.

   Toate cele scrise mai sus descriu doar succint si doar o mica parte din proprietatile apei. Majoritatea laboratoarelor moderne fac doar analiza chimica a apei si induc in eroare prin aceasta analiza superficiala. Doar analiza chimica a apei nu poate spune care e cea mai buna apa. E demult cunoscut faptul ca prin rugaciune asupra apei, chiar si fara a se introduce crucea de argint in apa, apa devine mai dulce si mai folositoare pentru organism, fara ca apa sa-si schimbe compozitia chimica. Nici un postulat al chimiei moderne nu poate explica ce se intampla cu apa in acest caz. Apa sfintita si apa argintata sunt doua lucruri diferite. Apa e atat de sensibila incat isi schimba proprietatile structurale doar de la cuvintele ce le "aude". Exista foarte multe exemple ce dovedesc clar ca doar analiza chimica a apei nu determena calitatea apei de a fi cea mai buna apa.

   Analiza energetica a apei si analiza fizica a apei (structura apei si cat e de structurata apa) e cea care conteaza cel putin la fel de mult ca si analiza chimica a apei. Apa filtrata cu filtre de apa cu osmoza inversa sau cu filtre multistadice cu carbune activat, are o energie vitala scazuta. Din punct de vedere energetic apa filtrata cu astfel de filtre nu e mai putin apa moarta ca si apa de la robinet. Apa filtrata prin osmoza inversa se dovedeste a fi, din punct de vedere energetic si structural, cu nimic mai buna decat banala apa de robinet. pa filtrata prin filtre cu osmoza inversa sau filtre de apa cu carbune activat, nu inlatura efectul de acumulare a metalelor grele si toxinelor in organism. Sarurile si minerale nesanatoase pentru organismul uman se acumuleaza din diferite surse alimentare (mancaruri) si doar filtrand apa cu "super" filtre de apa nu opreste efectul de acumulare.

   Peste 95 la suta din acumularile nocive care se produc in organism provin din aer (gaze si esapamente), alimente ce contin conservanti, modul de alimentare (alimentarea incorecta) si vibratiile tehnicii moderne (produc distorsiuni in campul biologic al organismului uman) .
   
            Faptul ca apa e super filtrata prin osmoza inversa sau carbune activat nu schimba influenta elementelor enumerate mai sus.


   Cea mai buna apa e apa care actioneaza ca si filtru al organismului. Apa cu proprietati energetice deosebite, care fortifica imunitatea organismului si proprietatea naturala a organismului uman de a se autocurati e o apa buna pentru organism.

        In majoritatea confesiunilor religioase se acorda o mare atentie apei si mai ales memoriei apei. Din motive bune, cunoscute doar de cei initiati, apa sfintita pentru sarbatorile de Craciun sau apa sfintita pentru sarbatorile de Pasti "asculta" rugaciuni complet diferite. Diferite ramuri din stiinta moderna au dovezi incontestabile ce sustin ca apa are memorie. Memoria apei e incontestabil cea mai incapatoare din toate substantele.
    
    Orice obiect care ne inconjoara e purtator de informatie - are memorie : memoria vazuta (forma obiectului) si memoria nevazuta (vibratia energetica a obiectului). Daca o sarma de metal e deformata dupa o anumita forma, atunci ea isi pastreaza forma impusa. Metalul a memorizat energia care i-a fost transmisa. Exact in acelasi fel, dar mult mai subtil, apa memoreaza energia locurilor prin care a trecut. Memoria apei in comparatie cu memoria metalului e de mii de ori mai "incapatoare".
    
     Apa memoreaza toata calea care a strabatut-o pe pamint. Apa memoreaza energia care i-a fost transmisa de rugina din tevile prin care trece. Apa memoraza proprietatile straturilor de pamint prin care trece. Apa memoreaza absolut orice stare si eveniment prin care trece sau la care asista. Memoria apei se neutralizeaza prin inghetare sau cu ajutorul Generatorului de Apa Vie.

    Memoria apei influenteaza forma cristalului apei. Structura apei de robinet e asemanatoare ca si structura structura tesuturilor canceroase. Structura apei imbunatatita cu filtru de apa GAV e asemanatoare ca si structura cu  tesuturile sanatoase.

    Cele mai longevive populatii de pe Pamant sunt cele din Nordul Indiei, Nordul-Vestul Chinei, Sudul Tadjikistanului, Nordul Pakistanului partea de Est a Kazakstanului. Media de viata a acestor populatii e de 90-120 de ani.

   Dr. Henri Coanda, pe drept numit Parintele Dinamicii Fluidelor, inventatorul motorului reactiv si om de stiinta de talie mondiala, pe cale empirica a stabilit ca secretul comun al longevitatii e apa pe care o ei consuma zi de zi.
  


Memoria apei si alte calitati "uitate" ale apei
water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2011 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.

film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.